fbpx

De Remise

In het authentieke dorp Heino (14km vanaf Zwolle) is zaal-restaurant De Remise gevestigd. Het restaurant is onderdeel van Camping Heino. Ondanks dat het restaurant op het park is gelegen achter de slagboom is het altijd vrij toegankelijk. Dus kom gezellig langs voor een cappuccino met een huisgemaakt appelgebakje of geniet van een heerlijk diner. Terwijl u heerlijk op het terras geniet van een hapje en drankje kunnen de kids zich vermaken in de speeltuin voor het terras. Vanaf het terras kunt u de kinderen makkelijk in de gaten houden terwijl u samen de dag door neemt. U kunt genieten van heerlijke wisselende à la carte gerechten. Ook heel erg leuk voor de kinderen is het zelf maken en bakken mini pizza’s. In een mum van tijd worden de eigen pizza’s gemaakt en afgebakken in de steenoven die voor u op tafel staat. Het pizza bakken is geschikt voor zowel gezinnen als groepen.

Zaal-restaurant De Remise is gelegen aan de rand van Heino tussen de groene weide met gras en koeien. Bovendien geeft dit de gelegenheid om prachtige fietstochten te maken in de omgeving. Er zijn mooie fietspaden te vinden, waarbij de Sallandse gezelligheid nog hoogtij viert. Voor een tussenstop bij De Remise bent u altijd van harte welkom.

De kernbegrippen die zaal-restaurant De Remise uitademt zijn: gastvrijheid, gemoedelijke sfeer en kindvriendelijk.

Voor gezelschappen biedt zaal-restaurant De Remise arrangementen voor diverse gelegenheden, zoals: familiefeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea, reünie of andere soorten feesten. Maar de partijen kunnen ook heel specifiek voor u worden samengesteld. Bent u op zoek naar geschikte activiteiten? Denk eens aan fietsen, kompasoriëntatietochten, klimmen, laddergolf, pool XL,  huifkartocht, handboogschieten of klootschieten. Gezellig actief bezig zijn met de hele groep kan bij zaal-restaurant De Remise in Heino zeker.

Mocht u uw activiteit willen combineren met een overnachting, dan kunt u daarvoor terecht bij Camping Heino!

 

happen en trappen de remise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.