fbpx

Pizza bakken en gourmetten

Naast a la carte eten kunt u bij ons ook pizza bakken of gourmetten. Maar hoe gaat zoiets in zijn werk? Het Pizza bakken en gourmetten kan zowel buiten op het terras bij mooi weer als binnen in het restaurant

Pizza bakken is een leuke activiteit voor jong en oud. De kids zijn helemaal in hun element als kok en kunnen ook nog eens maken wat zij lekker vinden. Op tafel krijgt u een pizza over met daarbij alle benodigde ingrediënten.  U krijgt deegbolletjes, tomatensaus, kaas en ingrediënten zoals paprika, champignon, ham, salami en veel meer. De bolletjes kunt u uitrollen tot een kleine pizza. Na het beleggen kan de pizza in de oven. Ondertussen kunt u alvast weer de volgende pizza maken. Dan ook nog lekker eten als ze uit de oven komen!

Gourmetten is een zeer geschikte activiteit voor vleesliefhebbers en als u van lang tafelen houdt. Op tafel krijgt u een raclette waarop u het vlees en de groentes kan grillen. U krijgt van ons een schaal met vlees, een bakje shoarma en verschillende groenten zoals paprika, ui en courgette om op de raclette te grillen. Daarnaast krijgt u stokbrood met kruidenboten en patat met mayonaise op tafel. Dit kunt u altijd bij krijgen als het op is.

Comments are closed.