fbpx

Paasbrunch

Vaak vinden mensen Pasen een heerlijk tijd om samen door te brengen. Lekker wandelen bij mooi weer, samen eten en leuke activiteiten ondernemen. Met de hele familie kunt u genieten bij De Remise van een heerlijke Paasbrunch.

Paasbrunch in Overijssel

1e en 2e paasdag hebben wij in De Remise een uitgebreide brunch van 11:00-14:00. Bestaande uit een groot assortiment van broodjes, verschillende soorten beleg als vleeswaren, kaas, vis en zoetig beleg. Daarnaast kunt u pakken van de vele salades op het buffet. Naast het koude buffet is er ook een warm buffet. Een heerlijke rijk gevulde soep en pasta pesto. Natuurlijk kan roerei met spek niet ontbreken. Verder zijn er kroketten, poffertjes, aardappeltjes en meer. Tot slot is er een dessertbuffet met ijs, soesjes, yoghurt, kwart en kwarktaart. Naast het eten kunt u ook onbeperkt koffie, thee, melk, jus jus d’orange en ranja pakken.

Speelplezier voor de kids

Na de brunch kunnen de kinderen heerlijk spelen op de speeltuin en een duik nemen in het overdekte zwembad van Camping Heino. Ook als u niet op de camping staat maar van buitenaf komt mag u gebruik maken van onze faciliteiten. Dit maakt de brunch voor de kinderen extra leuk. Het is op deze manier ook een keer iets anders dan normaal. Dus vergeet de tas met bikini’s en zwembroeken niet mee te nemen!

Comments are closed.