Skip links

Over ons

Proef de passie in onze gerechten

15 jaar geleden ben ik begonnen als kok van De Remise. Oorspronkelijk werkte ik altijd in de zorg. Vanuit nood ben ik kok geworden. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Uiteindelijk een onwijs goede beslissing. Ik geniet nog elke dag van het koken en maken van nieuwe gerechten. De meest recente ervaring die ik heb opgedaan is een kookles van Jonnie Boer van de Librije. Ik vind het onwijs leuk om mezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. Nieuwe technieken en smaakcombinaties ontdekken.

In de keuken word ik ondersteund door mijn dochter, Julenne. Zij doet op dit moment de opleiding Horeca en Hotel in Zwolle. Hier verdiept zij zich in de specialisatie van de keuken. Snijtechnieken, het combineren van smaken, maken van gerechten en kooktechnieken. Alles komt voorbij. Ik vind het erg leuk om samen met haar te koken en gerechten voor u te maken.

Komt u gezellig een hapje eten of drinken bij ons?

Een lach op hun gezicht en een vriendelijke ‘goedendag’. Zo wordt u hoogstwaarschijnlijk begroet door één van onze medewerkers. Het is een jong team van medewerkers die jaar op jaar weer terug komen. Onze medewerkers zetten graag een extra stap om het u naar uw zin te maken. Voor een gezellig praatje zijn ze altijd in.

Al onze medewerkers hebben een barista cursus gehad. Zij maken met liefde een heerlijke kop koffie of cappuccino voor u klaar.

Bel voor meer informatie

0572 – 393045

Adres gegevens

De Remise

Schoolbosweg 10

8141 PX Heino

Mail ons

info@zaalrestaurantderemise.nl