fbpx

Happen en trappen

Happen en trappen is de lekkerste fietstocht van Nederland. Lekkerste fietstocht hoor ik u denken, ja zeker. Happen en trappen is een combinatie van fietsen door het mooie hartje Salland en eten bij de aangesloten restaurant.s De dag start met koffie en gebak van 10:00-11:00. Vervolgens fiets u een prachtige route om te arriveren bij het tweede restaurant voor het voorgerecht. Na het voorgerecht fietst u door naar een ander restaurant voor de soep. Het hoofdgerecht eet u bij weer een ander restaurant waar u ook op de fiets heen gaat. Tijdens het fietsen naar het laatste restaurant, De Remise, kunt u alles laten zakken zodat u ruimte genoeg heeft voor ons dessert.

Dessert bij de Remise

Vanaf De Remise kunt u weer terug fietsen naar het startpunt, maar u kunt ook de auto bij ons parkeren en ’s ochtend vanaf De Remise naar het startpunt fietsen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons fietsen te huren voor het Happen en Trappen. U kunt kiezen uit gewone fietsen of elektrische fietsen. De activiteit is heel leuk om te ondernemen met een groep vriendinnen, collega’s, buren of familie.

Bij ons in De Remise wordt het dessert geserveerd. U kunt kiezen vanaf onze ijskaart. Wij serveren onze desserts met schepijs of softijs. Daarnaast kunt u ook altijd gaan voor een kopje koffie, cappuccino, thee of iets anders te drinken! Bij mooi weer kunt u heerlijk op het terras genieten van de zon en uw ijscoupe en in de winter zorgen wij dat er binnen een plekje vrij is.

Ervaringen

‘Dikke pluim voor de route, maar zeker ook voor de deelnemende restaurants. Verrassend veel moois in ons mooie Overijssel! We hebben een fantastische dag gehad.’

‘Het was een perfecte dag eten was geweldig de route was mooi uitgezet in een woord GEWELDIG.’

‘Mooie rustige route, goede afstanden en gastvrije restaurants. Een deel van Nederland dat we niet kenden maar we komen zeker een keer in deze regio terug.’

 

Comments are closed.