fbpx

Fietsen in Overijssel

On 27 februari 2020

Het is een prachtige dag om te fietsen. Overijssel is hiervoor dé provincie om mooie fietstochten te maken. De prachtige ongerepte landschappen en vriendelijke mensen maken de tocht alleen maar mooier. Nog even gedag zeggen onderweg en genieten van al het moois om u heen. Tijdens de tocht bent u wel even toe aan een tussenstop voor een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch. Hiervoor kunt u aanschuiven op het terras of in het restaurant van De Remise in Heino

Fietsen in Overijssel van De Remise in Heino, dicht bij Raalte en Dalfsen

Kop koffie met gebak

Na een stuk fietsen bent u altijd wel toe aan een lekkere kop koffie met gebak. De Remise ligt op Camping Heino. U bent altijd welkom om langs de poort te lopen richting het restaurant. Hier zetten wij graag een kop koffie, cappuccino, latte macchiato of andere specialiteit voor u. Voor thee liefhebbers serveren wij verse theesoorten. Na al dat fietsen kunt u wel iets lekkers gebruiken om weer op te laden. Wij serveren altijd huisgemaakt appelgebak en een wisselend gebakje.

Gebak met koffie tijdens uw fietstocht door Overijssel bij De Remise

Lunchen in Heino bij De Remise

Tussen de middag kunt u heerlijke lunchgerechten bestellen. Dit is variërend van soepen en salades tot broodjes. Een stevige lunch met het 12-uurtje van De Remise. Een goed gevulde kop soep, broodje kroket en broodje ham/kaas met een gebakken ei. Of wat dacht u van een wrap zalm met nacho’s? Mmmm. Onze lunchgerechten worden geserveerd met brood van Bakkerij van der Most uit Heino. Dagelijks krijgen wij vers brood.

lunchen bij De Remise in Overijssel tijdens het fietsen

Kindvriendelijk restaurant

Voor het restaurant ligt een groot speelplein met een airtrampoline, groot speeltoestel, pannakooi, klein buitenzwembad (kleuter/peuterbad), 9 jeu de boules banen en een beachveld. Hier kunnen de kids zich heerlijk uitleven terwijl u op het terras rustig bij komt van uw fietstocht door Overijssel. Als u van dichtbij komt is het ook altijd leuk om even langs te komen met de fiets voor een middagje weg.

Kindvriendelijk restaurant in Overijssel bij De Remise op Camping Heino - fietsen in Overijssel

Prachtige fietsroutes in Overijssel

Vanaf De Remise kunt u prachtige knooppunt routes fietsen in Overijssel en de omgeving van Heino. Van korte routes tot lange routes voor de echte fanatiekelingen. Het is ook mogelijk om hier de auto te parkeren en vanaf De Remise/Camping Heino op de fiets te stappen. De routes voeren u door en langs landerijen, wateren, heidegebieden, heuvellandschappen en kastelen.

Fietsen in Overijssel door prachtige landschappen

Comments are closed.