fbpx

Behalen cursus Sociaal Hygiëne

On 25 februari 2019

Met dit mooie weer komen de lentekriebels alweer omhoog. Terrassen die vol zitten met mensen die genieten van een hapje, drankje en de zon. Heerlijk fietsen in de omgeving en een tussenstop houden op het terras. Voor de restaurants is nu het seizoen weer begint sociaal hygiëne erg belangrijk. Wij zijn nog bezig met alle voorbereidingen en daarbij horen ook de cursussen. Eén van die examens is het sociaal hygiëne examen.

De Remise - blog - diploma sociaal hygiene

Inmiddels hebben onze werknemers Mayke en Milonne de cursus sociaal hygiëne met succes afgesloten. Het is belangrijk dat de ‘leidinggevende’ over dit diploma bezitten. In Zwolle hebben zij begin Februari examen gedaan en met een goed resultaat hun papiertje in ontvangst mogen nemen. In Februari hebben we met alle afdelingshoofden een herhaling cursus van BHV en begin maart herhaling voor Reanimatie. Dit geeft wel weer aan dat we altijd blijven leren en cursussen belangrijk zijn om up-to-date te blijven.

Zaterdag 30 maart om 16.30 uur is er een welkomst borrel in De Remise. Alle vaste gasten en voorseizoen gasten zijn van harte welkom om een kop koffie te komen drinken. Dan luiden we samen het nieuwe seizoen in. Deze middag worden ook de highlights van het programma voor u uitgelicht. Voor vragen en ideeën kun je ons dan aanspreken.

Comments are closed.