De Remise

Camping Heino - P12221_PR_0699

[slideshow id=3]
In het authentieke dorp Heino (14km vanaf Zwolle) is zaal-restaurant “De Remise” gevestigd. Aan de rand van Heino tussen de groene weide met gras en koeien. Ook zijn er mooie fietspaden te vinden, waarbij de Sallandse gezelligheid nog hoogtij viert.

De kernbegrippen die zaal-restaurant “De Remise” in Heino uitademt zijn: gastvrijheid, gemoedelijke sfeer en kindvriendelijk.

Voor gezelschappen biedt zaal-restaurant “De Remise” in Heino arrangementen voor diverse gelegenheden, zoals: familiefeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea, reünie of andere soorten feesten. Maar de partijen kunnen ook heel specifiek voor u worden samengesteld…

Bent u op zoek naar geschikte activiteiten? Denk eens aan fietsen, kompasoriëntatietochten, klimmen, laddergolf, pool XL,  huifkartocht, handboogschieten of klootschieten. Gezellig actief bezig zijn met de hele groep kan bij zaal-restaurant “De Remise” in Heino zeker!

Nieuw bij zaal-restaurant “De Remise” is het zelf maken en bakken van mini pizza’s. Maak in een mum van tijd uw eigen pizza en bak hem daarna zelf in de steenoven die voor u op tafel staat. Het mini pizza bakken is geschikt voor zowel gezinnen als groepen.

Ook is het bij zaal-restaurant “De Remise” in Heino mogelijk om à la carte te eten. De menukaart staat online.

En wat te denken van een uitstekend kindvriendelijk restaurant waarbij de kinderen zo de speeltuin in lopen, waar u direct zicht op heeft. En op een steenworp afstand is er een overdekte speeltuin aanwezig. Zaal-restaurant “De Remise” in Heino heeft het allemaal.

Na afloop van de festiviteiten niet meer terug naar huis rijden? U kunt bij Camping Heino, onderdeel van zaal-restaurant “De Remise” in Heino, met uw gezelschap overnachten in uw eigen caravan, kampeerlodge, stacaravan of chalet. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van Overijssel Vakantiepark Heino, http://www.campingheino.nl

happen en trappen de remise